Servicecenter met eigen reparatiedienst

Om optimaal gebruik en een maximale levensduur van uw apparatuur te garanderen kunt u terecht bij ons servicecenter met eigen reparatiedienst. Wij bieden u zo zekerheid en tevredenheid. Wel zo'n geruststellende gedachte!

RIDGID Kollmann service center
Harselaarseweg 63
3771 MA Barneveld
Nederland
+31 (0)342 49 04 17Klaar terwijl u wacht service

Met ons servicecentrum bent u verzekerd van deskundig advies en hulp bij reparaties van camera's en verenmachines op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Dankzij een grote voorraad onderdelen en ons servicecentrum met eigen reparatiedienst kunt u veelal gebruik maken van onze unieke 'Klaar-terwijl-u-wacht-service'. Uw apparaat wordt op afspraak direct gerepareerd.

Gratis vervangend apparaat bij reparatie

Duurt uw reparatie van uw inspectiecamera of opsporingsapparaat toch langer, dan laten we u niet langer wachten. Wij bieden u gratis een vervangend apparaat aan indien het defect binnen de garantie valt en het apparaat bij ons is aangeschaft. U kunt weer gewoon aan het werk. Het vervangende apparaat haalt u op bij ons servicecenter in Barneveld (NL). Deze service is zowel geldig in Nederland én België. Let op: Houd er rekening mee dat bij deze unieke service onze voorraad met leenapparatuur niet oneindig is. Het kan dus voorkomen dat alle vervangende apparaten zijn uitgeleend.

Valt uw reparatie buiten de garantie? Dan kunt u tegen een eenmalig vast bedrag een vervangend apparaat van ons lenen. U kunt dus hoe dan ook gewoon uw klussen blijven uitvoeren.

'Dat ze in korte tijd onze camera repareren omdat we deze niet kunnen missen is erg prettig' - Stinissen Rioolservice

Apparaat laten ophalen voor onderhoud of reparatie? Haal en breng service!

U heeft het vast wel eens meegemaakt; tijdens kantooruren een apparaat wegbrengen voor reparatie of onderhoud en weer ophalen. Het kost veel tijd en dus geld! Terwijl u ook gewoon door zou kunnen werken. Wij hebben hier een hele simpele oplossing voor: wij halen uw apparaat op en brengen hem weer in topconditie bij u terug. Terwijl u werkt!

Voordelen haal- en brengservice
  • Geen onnodig tijdverlies
  • Gewoon blijven doorwerken
  • Geen wachttijden meer
  • Wij halen het apparaat op en leveren hem voor de deur weer af, u hoeft het apparaat zelfs niet voor ons in te pakken!

Kosten haal- en breng service
  • Ophalen - Wij halen voor slechts €47,50 in Nederland en voor €69.60 in België het aparaat ter plekke bij u op. U hoeft de deur niet uit en zelfs het apparaat niet in te pakken!
  • Terugbrengen - Indien gewenst brengen we het apparaat ook weer terug bij u op locatie. Voor maximaal €47,50 in Nederland en €69.60 in België (prijs is afhankelijk van soort product en transporteur).

Garantie

RIDGID hanteert een levenslange garantie op het handgereedschap. De inspectiecamera's en rioolreinigingsapparatuur zijn voorzien van 12 maanden garantie. Meer informatie >