RIDGID Huren?

Tijdelijk (extra) machines of apparatuur nodig? Kies voor verhuur (Alleen in Nederland). Huur naast RIDGID inspectie- en opsporingsapparatuur ook rookgeneratoren, rioolafsluiters en ROM hogedruk rioolreinigingsmachines. Wat wilt u huren? Neem contact met ons op voor het complete en actuele aanbod.

Rioolcamera huren?


Leidingen inspecteren? Huur een rioolcamera van RIDGID. Deze inspectiecamera's zijn geschikt voor het inspecteren van afvoerleidingen en het riool. Ook zijn deze inspectiecamera's uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de inspectie van luchtkanalen, ventilatiekanalen en luchtbehandelingssystemen.

Rookmachine huren?


Met de ROM Rookgenerator kunt u eenvoudig en snel stankproblemen en lekkages in leidingen opsporen. Scheuren en gaten in afvoerleidingen, rioleringen, septictanks e.d. zijn zonder graaf- of breekwerk te lokaliseren met behulp van onze rookdetectieapparatuur.

Leidingdetector huren?


Kabel en leidingen lokaliseren? Of wilt u elektriciteitsleidingen opsporen? Huur leidingzoekers van RIDGID SeekTech. RIDGID opsporingsapparatuur is uitermate geschikt voor het opsporen van (nuts) leidingen zoals elektriciteitskabels, gasleidingen, waterleidingen en riolering.

Voordelen verhuur


  • Huur precies wat u nodig heeft voor uw projecten, voor maximale flexibiliteit tegen de juiste prijs
  • Geen grote investeringskosten
  • Geen onderhoudskosten
  • Gebruiksvriendelijke en veilige apparatuur; alle apparaten lopen we vooraf volledig na voordat u ze meeneemt
  • Bepaal zelf de huurperiode; kort of lang? Aan u de keus
  • Kwaliteitsmaterieel met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid